Els de dalt del Baix 2019-2023

Explicar la realitat més immediata. Un contingut de proximitat que no ofereix cap altre mitjà de comunicació del Baix Llobregat. Amb aquesta premissa neix la segona edició del ‘Qui és qui al Baix Llobregat i L’Hospitalet’, una autèntica Wikipedia del territori que El Llobregat i BCN Content Factory elaborada pels seus lectors i qualsevol persona interessada a conèixer la realitat de la comarca.

Com fa quatre anys, aquest producte editorial fa una repassada per tots els àmbits relacionats amb la comarca -des de la seguretat, passant per la política, els esports, la cultura, l’oci o la religió, entre altres- al llarg de les seves més de 500 pàgines amb informació rellevant de tots els protagonistes que determinen el dia a dia del territori Llobregat. Una obra fruit del treball de mesos d’un equip de periodistes locals que es va presentar en format llibre, però que enguany posa especial èmfasi en la versió digital, per a la qual, s’ha creat una web específica -quiesquialbaix.com- que lluny de ser estàtica es va actualitzant a mesura que l’actualitat vagi canviant com la configuració de governs municipals, juntes directives d’entitats o altres dades d’interès. Tot això, una obra que busca complir l’objectiu d’esdevenir un servei públic per als ciutadans de la comarca, polítics o fins i tot empreses interessades a aterrar al Baix i que necessiten saber què es cou en aquest territori.

A més, la web quiesquialbaix.com s’actualitzarà constantment fins a l’any 2023 i també es pot descarregar el PDF del llibre només responent a un qüestionari.

Portada dalt dels baix

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s