Anuari 2021

L’Anuari 2021, és un compendi de periodisme prospectiu de 908 pàgines que informa del full de ruta de la recuperació al sud metropolità de Barcelona. S’estructura en 21 capítols amb opinions de prestigi, reportatges i entrevistes a tots els que manen i està disponible gratuïtament aquí:

L’Anuari 2021, un treball de prospectiva periodística elaborat per BCN Content Factory on s’anticipa en les seves 908 pàgines el full de ruta de la recuperació econòmica i social del Baix Llobregat i l’Hospitalet. A més, abordem els projectes comarcals i municipals per potenciar l’ocupació decent, així com la política fiscal i els ajuts desplegats per combatre la fam i la pobresa.

Tant a la comarca com a l’Hospitalet s’han assolit pactes unànimes de totes les forces polítiques i agents socials per dotar-nos d’un nou impuls econòmic i social. A l’Anuari 2021 analitzem els primers fruits d’aquests pactes amb els sindicats i les patronals, a més d’entrevistar a tots els consellers comarcals, alcaldes i alcaldesses. També expliquem el que s’està fent per recuperar la seguretat sanitària i la millora dels serveis públics, a més de com es fomenta el treball, la innovació i s’enforteix i preserven els principals sectors productius i les empreses de la comarca en una sortida de la crisi que sigui inclusiva, d’atenció a les persones i reduint les desigualtats.

En l’àmbit educatiu, revelem el que s’està fent per professionalitzar i accelerar la transformació del model educatiu i de la FP dual, a més de com s’està protegint la cultura i es promou el turisme de proximitat. Tot això en un marc de concertació amb totes les administracions i amb una governança que abordi les necessàries reformes per aconseguir una major eficiència de la cosa pública, a més d’intensificar la col·laboració amb el sector privat i les aliances. També tractem la lluita contra el canvi climàtic, l’aposta per l’energia assequible i no contaminant, la producció i consum responsable, la mobilitat i com la pandèmia ha posat en dubte l’urbanisme dens, a més d’informar sobre la preservació del nostre ecosistema i les iniciatives d’igualtat de gènere.

Al llarg de les 908 pàgines de l’Anuari 2021, donem veu als que manen: alcaldes i consellers comarcals, mentre que també publiquem en exclusiva l’enquesta qualitativa que BCN Content Factory ha realitzat entre els lectors del llibre «Els de Dalt de Baix. Qui són els que manen al Baix Llobregat i l’Hospitalet». Els participants responen a qüestions com si prefereixen votar un alcalde o alcaldessa metropolità, a més de valorar el pitjor i el millor de la comarca i els diferents serveis dels seus municipis, entre d’altres.

L’Anuari 2021 també avança el que faran enguany les cares més populars. És una bestreta dels llançaments dels nous treballs de Rosalia, Aitana i Morad, per posar tres exemples; les sèries de TV de Candela Peña, els programes de la Susi Caramel i un llarg etcètera.

L’Anuari 2021 també analitza com la pandèmia ha accelerat la digitalització de les nostres vides amb l’ensenyament a distància, el teletreball, les compres en línea… Però que la pausa també ha fertilitzat altres camps i impulsa un nou començament: repensant les nostres vides a la recerca de més equilibri, menjar bé, millorar les nostres ciutats amb un urbanisme més natural, un retorn al «fes-ho tu mateix», la irrupció de l’economia circular, la importància de tenir produccions properes … I deixar d’estar tant en línia per a reconquistar les experiències autèntiques i les notícies fiables. Com les que ofereix BCN Content Factory.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s