Estiu Al Baix 2021

La millor guia del Baix per gaudir d’un estiu KM Zero

L’especial Estiu al Baix 2021 és l’oferta més inspiradora, recomanacions per a la família i els millors restaurants i cellers. Més de 300 pàgines per Re-descobrir la comarca de la mà de nous amBAIXadors, els paisatges quotidians, les platges i els “altres” habitants de la nostra biodiversitat

Compromesos amb la biosphere, a l’especial Estiu al Baix 2021 que els lectors poden descarregar-se es pot coneixer els “altres” habitants de la comarca i els nostres amBAIXadors més joves de la indústria de la felicitat: els estudiants de turisme dels instituts Illa de Banyoles del Prat i Mediterrània de Castelldefels. També entrevistem 12 escriptors d’èxit del Baix i l’Hospitalet que ens recomanen lectures aquest estiu a les nostres magnífiques platges o als oasis urbans dels nostres parcs metropolitans…

El Baix més inspirador, el de les mil cares, les escapades prop de casa, les millors rutes per gaudir dels espais naturals, les visites imprescindibles, el patrimoni de tots encara desconegut, els tresors de pagès, els nostres paisatges quotidians i els sabors de l’horta que oferim a través d’una selecció dels 21 millors restaurants. Sense oblidar els vuit cellers de la comarca, els 10 millors museus per visitar, altres 10 propostes de sortida en família amb nens i un llarg etcètera. I la novetat d’aquest estiu: el Centre d’Interpretació de la Pirateria que acull el Castell de Castelldefels, que segur serà un complement ideal d’un dia de platja.

També entrevistem els nostres amBAIXadors més coneguts arreu, tant al món de la gastronomia (Óscar Manresa i Manuel Ángel Ortiz Chumillas, més conegut com ‘Chumi’) com de l’òpera o gestors del turisme de Castelldefels i Gavà, les principals poblacions estiuenques. La comarca també és una potent destinació per a esdeveniments de negocis i d’empreses. L’escola d’estiu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) i la completa oferta de Formació Professional, integra la part més activa de l’estiu, sense oblidar que hem de menjar sa, l’agricultura del segle XXI i els productes del Parc Agrari.

Un reportatge de les festes de tots els municipis dels mesos de juliol, agost i setembre, els esports extrems, els esplais, el cinema a la fresca, el primer any de Casa SEAT, les propostes del llibre Paisatges contemporanis del Baix Llobregat, editat pel CECBLL, set itineraris per descobrir el Canal de la Infanta, el boom de les piscines privades i les publiques, amb la novetat del llac de Sant Boi a la Muntanyeta… Tot això i més, gratis a l’Estiu al Baix, una producció de BCN Content Factory per a El Llobregat.

De la sorpresa a la certesa positiva

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat enceta any rere any campanyes per promocionar la comarca basant-se en les nostres fortaleses, com ara la proximitat a Barcelona, platges, menjar, manera de viure, cultura, natura i ofertes en família. Nosaltres afegim que som líders en igualtat, sostenibilitat, producció agrària, infraestructures… No només som l’àrea de serveis de la capital catalana, el pati de darrere… Amb l’Estiu al Baix 2021 volem arrencar una campanya dirigida a l’opinió catalana i al públic professional que ha de prendre decisions claus. Que pensi de nou en nosaltres com a enclavament d’inversions.

Amb l’Estiu al Baix 2021 contribuïm modestament a prestigiar la imatge del nostre territori a través dels productes i serveis; a través dels nostres casos d’èxit. El múscul, el nostre actiu, és la indústria, però també el turisme, la cultura i la gent, que són potències econòmiques i de serveis. Quan es coneix el Baix sortim reforçats. A la resta de l’àrea metropolitana i arreu de Catalunya no ens coneixen prou, per això hem de passar de la “sorpresa” positiva a la “certesa” positiva. Gaudiu del Baix!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s